De kolommen van de tabel aanpassen

U kunt het type informatie kiezen dat in de tabel Taken of Bestellingen wordt weergegeven.

Standaard worden in de tabel Taken de volgende kolommen weergegeven:

1. ID
  2. Status
  3. Taaknaam
  4. Preflight
  5. Datum ingediend
  6. Vervaldatum
  7. Klant
  8. Kopieën
  9. Pagina's
  10. Dubbelzijdig
  11. Nieten
  12. Perforeren
  13. Kleur/zwart-wit

Standaard worden in de tabel Bestellingen de volgende kolommen weergegeven:

1. Bestellings-id
  2. Status
  3. Naam bestelling
  4. Datum ingediend
  5. Vervaldatum
  6. Klant
  7. Ingediend door

Volg deze stappen om de kolommen van de tabel Taken of Bestellingen aan te passen:
  1. Op de hoofdpagina klikt u op , de pijl omlaag, en selecteert u de weergave Taken of Bestellingen.
  2. Klik op , het hulpprogrammapictogram.
  3. Klik in de weergave Taken op Kolommen beheren....
  4. Selecteer Taakkolommen beheren... of Bestellingskolommen beheren... in de weergave Bestellingen.
    Het dialoogvenster Kolommen beheren wordt geopend.
  5. Kies de eigenschappen die in kolommen moeten worden weergegeven.
  6. Om alle kolommen weer te geven, klikt u op Alles selecteren.
  7. Om de selectie te wijzigen, wist u de optie Alles selecteren en selecteert u opnieuw de gewenste kolommen.
  8. Selecteer ten minste één kolomnaam en klik op OK.
  9. Om terug te keren naar de standaardweergave klikt u op Standaardwaarden herstellen.