Preflight-profielen downloaden

U kunt Preflight-profielen downloaden die beschikbaar zijn in RICOH TotalFlow Producer.
Om profielen te downloaden, moet u een abonnement met de add-on Preflight of Preflight Premium hebben.
U downloadt een Preflight-profiel als volgt:
  1. Klik op de hoofdpagina van RICOH TotalFlow Producer op , het pictogram Preflight, aan de rechterkant.
    Het deelvenster Preflight wordt geopend.Deelvenster Preflight
  2. Klik op de knop ( Standaard preflightinstellingen).
    Het dialoogvenster Standaard preflightinstellingen wordt geopend.Dialoogvenster Standaard preflightinstellingen
  3. Klik onder PROFIEL op de pijl omlaag om de lijst met beschikbare profielen uit te vouwen.
    Opmerking: U kunt de lijst met profielen ook filteren door een deel van een profielnaam rechtstreeks in het selectievak te typen.
  4. Ga met de muis over het profiel dat u wilt downloaden en klik op , de knop Downloaden.
    De procedure voor het opslaan van het bestand hangt af van de webbrowser.
U kunt profielen ook rechtstreeks downloaden via het paneel Preflight. Klik op , het pictogram Preflight, vouw de lijst PROFIEL uit en beweeg de muis over het profiel dat u wilt downloaden. Klik dan op , de knop Downloaden.