Bestanden bewerken met Document Editor

Nadat een taak is ontvangen in RICOH TotalFlow Producer, kunt u het taakbestand bewerken door pagina's toe te voegen, te verwijderen, te roteren of te verplaatsen. Ook kunt u documenten importeren en toevoegen aan het oorspronkelijke bestand.
Bewerk als volgt een PDF-taakbestand met de Document Editor:
  1. Klik met de rechtermuisknop op de taakrij en selecteer PDF bewerken...
  2. Klik op , het Document Editor-pictogram.
  3. Om bepaalde pagina's te selecteren die u wilt verplaatsen, roteren, verwijderen of dupliceren, klikt u op de betreffende pagina's. Om de selectie te wissen, klikt u nogmaals op de pagina's.
  4. Door op , het pictogram Meer opties, te klikken, wordt een menu geopend waarin u kunt kiezen om een actie ongedaan te maken of opnieuw uit te voeren, alle pagina's te selecteren of de selectie opnieuw in te stellen.
  5. Om de wijzigingen op te slaan en de Document Editor te sluiten, klikt u op Opslaan.