Taken indienen per e-mail

Als u een abonnement hebt op RICOH TotalFlow Producer Base kunt u afzonderlijke PDF-taken indienen met behulp van een aangepast e-mailadres voor het indienen van taken.
Om taken per e-mail in te dienen, moet u een gebruikersaccount hebben met Taakindiener-rechten en het e-mailadres dat voor uw account is aangepast.
U kunt als volgt een taak indienen per e-mail:
  1. Log in bij uw e-mail en open een nieuwe e-mailsjabloon.
  2. Voer in het veld Aan: het aangepaste e-mailadres in dat u van u drukkerij hebt ontvangen.
  3. Typ een naam voor de taak in het veld Onderwerp:.
    Wanneer de taak aankomt in RICOH TotalFlow Producer, wordt deze naam weergegeven in de tabel Taken en in het veld Speciale instructies van het dialoogvenster Taakeigenschappen.
  4. Schrijf de taakinstructies of andere details voor de drukkerij in de hoofdtekst van de e-mail.
    Wanneer de taak aankomt in RICOH TotalFlow Producer, wordt de tekst die u in de hoofdtekst van de e-mail schrijft, weergegeven in het veld Speciale instructies van het dialoogvenster Taakeigenschappen.
  5. Voeg het PDF-bestand bij.
      Opmerking:
    • U kunt maximaal 100 bestanden bijvoegen. De bestanden mogen niet groter zijn dan de totale bijlagegrootte die is toegestaan door de e-mailserviceprovider.
    • Als u meer dan één bestand bijvoegt, groepeert RICOH TotalFlow Producer alle bestanden als een bestelling en wordt elk bestand een taak in die bestelling. De naam van elk PDF-bestand wordt de naam van de respectieve taak en de inhoud van het veld Onderwerp: wordt weergegeven in het veld Speciale instructies.
  6. Stuur de e-mail.
Wanneer de taak aankomt in RICOH TotalFlow Producer, ontvangt u een bevestigingsmail.

Klik op de knop Naar afdrukportal in de e-mail om de taak te bekijken in RICOH TotalFlow Producer.