Gebruikersinterface

Met de toepassing RICOH TotalFlow Producer kunt u taken en bestellingen ontvangen en verzenden en taken volgen en beheren.

RICOH TotalFlow Producer geautoriseerde gebruikers hebben toegang tot de gebruikersinterface vanaf elk systeem dat is verbonden met internet en waarop een ondersteunde webbrowser is geïnstalleerd.

U kunt inloggen bij RICOH TotalFlow Producer met de nieuwste versies van deze webbrowsers:

• Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Microsoft Edge

De belangrijkste gebieden van de gebruikersinterface van RICOH TotalFlow Producer zijn:

• Het vak met systeemmeldingen, waar u informatie kunt zien over de nieuwste versie van RICOH Cloud Connector die beschikbaar is om te downloaden als de versie die bij uw account is geregistreerd niet up-to-date is of niet meer wordt ondersteund.
  • De RICOH TotalFlow Producer-banner.
  • De hoofdpagina van RICOH TotalFlow Producer.