Hoofdpagina van RICOH TotalFlow Producer

Op de hoofdpagina RICOH TotalFlow Producer wordt een tabel getoond waarin alle bestellingen en taken in het systeem kunnen worden weergegeven. Aan de rechterkant van de pagina staat een balk met toepassingen die u kunt gebruiken om taken naar hotfolders, printers of andere toepassingen te sturen.

Dit zijn enkele van de acties die u op de hoofdpagina kunt uitvoeren:

• Ontvang het e-mailadres voor het indienen van taken.

Klantgebruikers met een geactiveerd e-mailadres voor het indienen van taken kunnen taken per e-mail indienen. Om een aangepast e-mailadres te krijgen voor het indienen van taken klikt u op het e-mailpictogram, het pictogram E-mailadres voor het indienen van taken ophalen.

• Met een RICOH TotalFlow Producer Base-abonnement kunt u taken bekijken en beheren. Klik op Taak indienen om een nieuwe taak in te dienen.
  • Met een proefabonnement of een abonnement op RICOH TotalFlow Producer Advanced kunt u taken en bestellingen bekijken en beheren. Klik op Bestelling indienen om een nieuwe bestelling in te dienen.
    Opmerking: Als u een Base-abonnement hebt, is de knop Taak indienen beschikbaar. Als u een proefabonnement of een abonnement op Advanced hebt, is de knop Bestelling indienen beschikbaar.

U kunt ook de items in de tabellen Bestellingen en Taken beheren.

Opmerking: Met een RICOH TotalFlow Producer Base-abonnement kunt u taken bekijken en beheren. Met een abonnement op Advanced of een proefabonnement kunt u taken en bestellingen bekijken en beheren.
Dit zijn enkele van de acties die u op de tabellen kunt uitvoeren:
  • Alle ingediende bestellingen en taken bekijken

Klik op , de pijl omlaag naast de titel van de tabel en selecteer een weergave in de lijst. Selecteer Taken of Bestellingen om een lijst met taken of bestellingen weer te geven of selecteer een van de beschikbare groeperingsopties. U kunt bestellingen uitvouwen om alle taken in die bestellingen weer te geven.

• De tabel sorteren aan de hand van een specifieke eigenschap

Klik op een kolomnaam om op die kolom te sorteren. Klik op de pijl om de volgorde van de vermeldingen om te keren.

• De inhoud van de tabel filteren

Klik op en typ een betekenisvol deel van de taak- of bestellingsnaam of een andere eigenschap. De tabel wordt gefilterd op basis van uw zoekopdracht en alleen overeenkomende taken of bestellingen worden weergegeven.

Als een bestellingsweergave is geselecteerd voor de tabel, wordt er alleen gezocht naar bestellingseigenschappen en niet naar taakeigenschappen.

• De eigenschappen kiezen die u in kolommen wilt weergeven en deze rangschikken in de door u gewenste volgorde

Klik op , het pictogram Tabelinstellingen, en selecteer Kolommen beheren....

Als een bestellingsweergave is geselecteerd voor de tabel, kunt u Taakkolommen beheren... selecteren om de kolommen die worden weergegeven voor taken aan te passen of Bestellingskolommen beheren... om de kolommen die worden weergegeven voor bestellingen aan te passen.

• Taakgegevens weergeven en aanpassen en de taken beheren

Klik met de rechtermuisknop op een of meer taken om deze te selecteren om het actiemenu te openen.