Handmatig preflight uitvoeren op taken

U kunt het algemene Preflight-profiel of een aangepast profiel gebruiken om handmatig preflighttaken te maken.
    Opmerking:
  • Om handmatig preflight uit te voeren, moet u een abonnement met de add-on Preflight of Preflight Premium hebben.
  • Om aangepaste profielen te gebruiken, moet u een abonnement met de add-on Preflight of Preflight Premium hebben en toegang hebben tot de Enfocus PitStop-bibliotheek.
Om handmatig preflight op taken uit te voeren:
  1. Klik op de hoofdpagina van RICOH TotalFlow Producer op , het pictogram Preflight, aan de rechterkant.
    Het deelvenster Preflight wordt geopend.Deelvenster Preflight
  2. Klik onder PROFIEL op de pijl omlaag om de lijst met beschikbare profielen uit te vouwen en selecteer het profiel dat u wilt gebruiken.
    Als u een nieuw profiel wilt toevoegen, klikt u op IMPORTEREN en selecteert u een aangepast profiel van een netwerklocatie. Het aangepaste profielbestand moet de extensie .ppp hebben.
    Opmerking: U kunt de lijst met profielen ook filteren door een deel van een profielnaam rechtstreeks in het selectievak te typen.
  3. Selecteer in de tabel Taken of Bestellingen de taken waarop u preflight wilt uitvoeren en versleep ze vervolgens naar het veld Sleep bestanden hierheen.
    Handmatig preflight uitvoeren op taken

Of klik met de rechtermuisknop op de taken en selecteer Verzenden naar toepassing Preflight in het menu.

4. Klik op UITVOEREN.
Alle geselecteerde taken worden verwerkt via het opgegeven profiel. Om de Preflight-samenvatting van een taak te bekijken, beweegt u de muis over , het Preflight-pictogram, in de kolom Preflight.
Om het Preflight-rapport te openen, klikt u op Rapport weergeven.