Printers

Printerobjecten vertegenwoordigen de printers in uw omgeving die afdruktaken ontvangen van RICOH TotalFlow Producer.

U kunt verbinding maken met printers die on-premises in uw lokale netwerk worden uitgevoerd door ze toe te voegen in het paneel Printers.

Deze functie is alleen beschikbaar met een RICOH TotalFlow Producer Advanced-abonnement of proefabonnement en hiervoor moet RICOH Cloud Connector met het onderdeel RICOH Printer Connector worden geïnstalleerd. Het onderdeel RICOH Printer Connector is alleen beschikbaar in de Windows-versie van RICOH Cloud Connector.

Alleen gebruikers met de rol van Taakbeheerder hebben toegang tot het paneel Printers om printers toe te voegen en te beheren of om de printerstatus weer te geven en taken naar printers te verzenden.

Opmerking: Gebruikers met de rol van Beheerder kunnen ook printers toevoegen en beheren via het tabblad Printers in RICOH Account Administration.