De eigenschappen van de special effect toner instellen

U kunt het type toner selecteren dat u wilt gebruiken en de eigenschappen ervan instellen.
Opmerking: De Vijfde station-instellingen zijn alleen beschikbaar wanneer een Vijfde station-uitbreidingsset is geïnstalleerd op een ondersteunde configuratie.
  1. Klik links in het scherm op Vijfde station.
  2. Ga naar Special effect toner en selecteer een van de tonertypen die op uw printer is geïnstalleerd.
  3. Ga naar Verwerkingsdoel en selecteer een van deze opties:
    • Benoemde steunkleur
      Opmerking: De optie Benoemde steunkleur is alleen beschikbaar als de printerconfiguratie deze optie ondersteunt.
    • Hele pagina
    • Opgegeven objecten
    • Geen

Als u in de lijst Benoemde steunkleur selecteert, kiest u een specifieke steunkleur in de lijst of voert u de naam van uw eigen steunkleur in. De ingevoerde naam van de steunkleur moet exact overeenstemmen met de naam van de steunkleur die wordt gebruikt in het PDF-afdrukbestand. De naam van de steunkleur die in het PDF-afdrukbestand wordt gebruikt, mag alleen afdrukbare ASCII-tekens bevatten.

Om de special effect-toner alleen op specifieke objecten toe te passen, selecteert u Opgegeven objecten.

Als u Geen selecteert, wordt elke gebruikte steunkleur verwerkt met behulp van alternerende CMYK-waarden.

4. Ga naar Steunkleurprioriteit om in te stellen welke steunkleur prioriteit heeft boven andere steunkleuren. Dit veld wordt alleen weergegeven als u Benoemde steunkleur selecteert uit de lijst Verwerkingsdoel.
  5. Ga naar Tint aanpassen en voer een waarde in van 0 tot 100%.
  6. Ga naar Afdrukprioriteit en stel het in op Kwaliteit of Snelheid. Wanneer de afdrukmodus is ingesteld op Snelheid, wordt de hoeveelheid special effect toner verminderd om een hogere afdruksnelheid mogelijk te maken.
  7. Ga naar Paginabereik en voer het paginabereik in dat met de special effect toner moet worden afgedrukt.
  8. Ga naar Spiegelen en selecteer of u alle vellen in de taak wilt spiegelen. De functie Spiegelen is van toepassing op de gehele afdruktaak, ook als u een paginabereik hebt ingesteld voor de overige opties voor Vijfde station.