Bestellingen indienen via de gebruikersinterface

Met RICOH TotalFlow Producer kunt u bestellingen indienen vanaf de hoofdpagina van de gebruikersinterface.
Een nieuwe bestelling aanmaken:
  1. Klik op de hoofdpagina van RICOH TotalFlow Producer op Bestelling indienen.
    U ziet het dialoogvenster Bestelling maken:
  2. Klik op Bestelling maken en typ een naam voor de bestelling.
  3. Verander de Vervaldatum indien nodig.
  4. Voeg de instructies toe in het gebied Instructies bestelling.
  5. Klik op Taken toevoegen om bestanden toe te voegen en selecteer vervolgens een of meer bestanden op uw computer.

U kunt de bestanden ook slepen en neerzetten in het Taken-gebied van het dialoogvenster. Indien nodig kunt u de bestanden na de upload verwijderen en vervangen.

Belangrijk:
    • Een bestelling mag niet meer dan 100 bestanden bevatten. Het wordt aangeraden een totale grootte van niet meer dan 2 GB te hebben.
    • U kunt deze bestandstypen uploaden:
      • PDF
      • Microsoft Word, Excel en PowerPoint
      • PNG, JPEG/JPG of TIFF/TIF
        Opmerking:
      • Afbeeldingen en Microsoft Word-, Excel- en PowerPoint-indelingen kunnen worden geconverteerd naar PDF.
      • Alle gebruikte lettertypen moeten worden ingesloten in het Microsoft Office-document. Anders wordt het lettertype vervangen en kan de resulterende PDF er anders uitzien dan het originele bestand.

6. Klik in de rij van een geüpload taakbestand om details over de taken te bekijken. De details worden in het paneel rechtsonder weergegeven. Werk de instellingen voor elke taak bij als dat nodig is.
  7. Bewerk de taaknaam, de inhoud in de sectie Speciale instructies en het aantal Kopieën, indien nodig. Als u meer dan één bestand hebt geüpload, klik dan op elk van de bestanden om de respectieve taakdetails te bewerken.
  8. Klik op Bestelling indienen.
    U kunt de ingezonden bestellingen zien in de tabel Bestellingen op de hoofdpagina van RICOH TotalFlow Producer.

Nadat de taken in RICOH TotalFlow Producer staan, kunt u ze rechtstreeks naar hotfolders of printers sturen. U kunt ook de taken bekijken en bewerken en preflight op taken uitvoeren voordat u ze indient om af te drukken.