De paginarichting wijzigen

U kunt het lay-outtype kiezen voor de pagina's in de taak.
Ga als volgt te werk om de paginarichting van een verticale naar een horizontale lay-out te wijzigen:
  1. Klik links in het scherm op Lay-out.
  2. Selecteer het lay-outtype en ga naar Richting.
  3. Selecteer Liggend in de lijst.
Belangrijk: De geselecteerde afdrukrichting moet overeenkomen met de afdrukrichting van de pagina's in het afdrukbestand. Als het afdrukbestand gecombineerde lay-outs bevat, moet u deze zo instellen dat de afdrukrichting overeenkomt met die van de meeste pagina's. Taken die worden ingediend bij virtuele printers, moeten dezelfde afdrukrichting hebben als de virtuele printer. Anders kan het afdrukken van de taak tot onverwachte resultaten leiden.

Als het afdrukbestand bijvoorbeeld uit tien pagina's bestaat en er worden zeven pagina's weergegeven in staande richting en drie pagina's in liggende richting, dan moet u de afdrukrichting instellen op staand, zodat de afdrukrichting overeenkomt met die van de meeste pagina's.