Preflight uitvoeren op taken

Preflighting is het proces waarbij PDF-taken vóór het afdrukken worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de bestanden voldoen aan de PDF-kwaliteitseisen.

Tip:
  • Voor een video-overzicht van de Preflight-functie raadpleegt u: Preflight

Preflighting is beschikbaar bij het RICOH TotalFlow Producer Advanced-abonnement en het proefabonnement.

Op ingezonden bestanden wordt automatisch een preflight uitgevoerd met behulp van een ingesloten profiel. De preflightstatus wordt weergegeven in de kolom Status. Wanneer de preflight is voltooid, wordt , het pictogram Preflight, weergegeven in de kolom Preflight. U kunt de muis over het pictogram bewegen om de Preflight-samenvatting te zien.

Als u een abonnement voor Preflight of Preflight Premium hebt gekocht, bevat de Preflight-samenvatting de naam van het Preflight-profiel, het aantal pagina's in het PDF-bestand en een lijst met de toegepaste fouten, waarschuwingen en herstellingen. Ook wordt rapport met de naam job_file_name_Report.pdf gegenereerd dat u kunt bekijken, opslaan of afdrukken.

Met een abonnement voor Preflight of Preflight Premium kunnen taakbeheerders de taken ook handmatig verwerken met een aangepast Preflight-profiel, een nieuw profiel als standaard instellen, automatische preflight uitschakelen en profielen downloaden of verwijderen.

Om te controleren of u over de vereiste add-ons beschikt, opent u de pagina Abonnementen van RICOH Account Administration en klikt u op Details op de abonnementskaart van RICOH TotalFlow Producer.