Vooraf ingestelde taakinstellingen gebruiken

Om de efficiëntie te verhogen, kun u veelgebruikte taakinstellingen opslaan als vooraf ingestelde instellingen. RICOH TotalFlow Producer biedt ook een aantal vooraf ingestelde standaardinstellingen die u kunt gebruiken om boekjes van verschillende formaten te maken.
Vooraf ingestelde instellingen voor taken gebruiken:
  1. Klik in de tabel Taken of Bestellingen met de rechtermuisknop op een PDF-taak en selecteer Taakeigenschappen....
    U ziet het dialoogvenster Editor Taakeigenschappen.
  2. Om een vooraf ingestelde standaardinstelling of een van de vooraf ingestelde instellingen die voor uw account zijn geconfigureerd toe te passen, opent u het menu Vooraf ingestelde instelling en selecteert u een vooraf ingestelde instelling uit de lijst.

Deze vooraf ingestelde instellingen zijn standaard beschikbaar:

Extra groot boekje

Papier: handmatig (SRA3 (320 x 450 mm)) of handmatig (12x18 (12 x 18 inch))

Lay-out: boekje

Openingsrichting: open naar links

Nietje: 2 nietjes in het midden

Vouwtype: rugvouw

Groot boekje

Papier: handmatig (A3 (297 x 420 mm)) of handmatig (11x17 (11 x 17 inch))

Lay-out: boekje

Openingsrichting: open naar links

Nietje: 2 nietjes in het midden

Vouwtype: rugvouw

Klein boekje

Papier: handmatig (A4 (210 x 297 mm)) of handmatig (Letter (8,5 x 11 inch))

Lay-out: boekje

Openingsrichting: open naar links

Nietje: 2 nietjes in het midden

Vouwtype: rugvouw

Belangrijk: Wanneer u een vooraf ingestelde instelling toepast, overschrijven de instellingen van de vooraf ingestelde instelling alle huidige taakinstellingen van de Editor Taakeigenschappen. Als instellingen uit de vooraf ingestelde instelling ongeldige pagina's of paginabereiken specificeren, worden deze instellingen gedeeltelijk toegepast op basis van de pagina's die beschikbaar zijn in de taak.

3. Om de huidige instellingen die zijn opgegeven in de Editor Taakeigenschappen op te slaan als een vooraf ingestelde instelling:
    1. Open het menu Vooraf ingestelde instelling en selecteer Vooraf ingestelde instelling opslaan.
    2. Voer een naam in voor de vooraf ingestelde instelling in het dialoogvenster Vooraf ingestelde instelling opslaan en klik op OK.

De instellingen Taaknaam, Kopieën, Aantal pagina's, Speciale instructies en Notities 1 worden niet opgeslagen als onderdeel van de vooraf ingestelde instelling.

4. U kunt als volgt de instellingen bijwerken die in een vooraf ingestelde instelling zijn opgeslagen:
    1. Open het menu Vooraf ingestelde instelling en selecteer een vooraf ingestelde instelling in de lijst.
    2. Breng de vereiste wijzigingen aan in de taakinstellingen.
    3. Open het menu Vooraf ingestelde instelling nogmaals en selecteer Wijzigingen opslaan.
  5. U kunt als volgt de naam van een vooraf ingestelde instelling bewerken:
    1. Open het menu Vooraf ingestelde instellingen, ga met de muis over een vooraf ingestelde instelling in de lijst en klik op , de knop Bewerken.
    2. Voer een nieuwe naam in voor de vooraf ingestelde instelling in het dialoogvenster Vooraf ingestelde instelling bewerken en klik op OK.
  6. Als u een vooraf ingestelde instelling wilt verwijderen, beweegt u de muis over een vooraf ingestelde instelling in de lijst en klikt u op , de knop Verwijderen.
    Als u een vooraf ingestelde instelling verwijdert, wordt deze permanent verwijderd uit het systeem.