Items instellen op het scherm Printer toevoegen/bewerken

Printer toevoegen/bewerken

Instellingsitem Beschrijving
Printernaam U kunt een naam opgeven voor de printer van maximaal 48 tekens.

U mag \/:*?' "<>|+ niet gebruiken.

Locatie Selecteer de naam van de locatie waarbij u de waaier wilt registreren.

Registreer de locatie in Locaties beheren.

Apparaatnaam Selecteer het apparaat dat u wilt gebruiken voor kleurmeting.

U kunt een waarde voor Apparaatnaam opgeven in Apparaatinstellingen.

Type DFE Selecteer de DFE die u wilt gebruiken. Als uw DFE er niet bij staat, selecteert u Overige.

Als u Overige selecteert, worden de volgende items niet weergegeven.

Als u TotalFlow Print Server selecteert, wordt Servernaam DFE niet weergegeven.

IP-adres DFE Voer hier het IP-adres van de DFE in.
Printerfabrikant Geef aan of de fabrikant van de printer RICOH is.
Servernaam DFE Voer de servernaam van de Fiery-controller in. U kunt 2-15 tekens gebruiken.

U mag \/:*?"<>|+,@[]'~;= niet gebruiken.

Voer de juiste servernaam in. De automatische registratie van profielen in Snelle kleuraanpassing mislukt als zelfs maar één teken verkeerd wordt ingevoerd.

DFE-wachtwoord Voer het wachtwoord van de gebruikte DFE in (maximaal 64 tekens).

U mag \/:*?"<>|+,@[]'~;= niet gebruiken.