Items instellen op het scherm Papier toevoegen

Papier toevoegen

Instellingsitem Beschrijving
Papiernaam Voer de naam van het papier in met maximaal 200 tekens.

U mag \/:*?' "<>|+ niet gebruiken.

U kunt onder Papiernaam maximaal 1024 items registreren.

De geregistreerde naam wordt als optie weergegeven in de lijst Papiernaam op het scherm Waaier toevoegen/bewerken.

Naam kalibratieset Als u Fiery heeft gekozen als DFE, voert u de naam van de kalibratieset in (maximaal 70 tekens).

U mag \/:*?"<>|+,@[]'~;= niet gebruiken.

Zorg ervoor dat u de juiste naam van de kalibratieset opgeeft. Anders kan de automatische registratie van profielen in Snelle kleuraanpassing mislukken.

Gebruik een van de volgende vooraf ingestelde kalibratiesets van de DFE. Als er een offline spectrofotometer beschikbaar is, kunt u eventueel zelf een kalibratieset maken en gebruiken.

• Normaal
  • Gecoat-Glanzend
  • Gecoat-Mat

Als u een andere combinatie van papier registreert voor een printer, kunt u de combinatie registreren bij dezelfde kalibratieset of bij een kalibratieset met een andere naam.

Papiertype Selecteer het type papier dat u wilt gebruiken.
  • Glanzende coating: selecteer deze optie voor gecoat papier of kunstdrukpapier.
  • Matte coating: selecteer deze optie voor mat papier.
  • Normaal: selecteer deze optie voor fijn papier.