Aandachtspunten bij het registreren van een profiel

Er wordt automatisch een profiel gemaakt op de computer wanneer u een kleurenwaaier scant voor het maken van een profiel op het apparaat. U kunt het profiel gebruiken nadat het is geregistreerd bij een DFE (*1).

Een profiel maken en registreren op de DFE

De procedure van het registreren van een profiel op een DFE varieert afhankelijk van de instelling van Type DFE in Begininstellingen.

• Wanneer de DFE-naam wordt opgegeven in Type DFE:

Het profiel wordt automatisch geregistreerd. De gebruiker hoeft hier niets mee te doen. Er wordt ook een uitvoerprofiel gekoppeld aan een kalibratieset in Fiery. Als u een profiel automatisch wilt registreren in Fiery, geeft u vooraf de kalibratieset op waaraan u het profiel wilt koppelen. Geef de juiste naam op in Naam kalibratieset op het scherm Papier toevoegen van Begininstellingen om het profiel automatisch te registreren wanneer dit wordt gekoppeld aan de kalibratieset.

Belangrijk:
    • Voer geen update uit van Fiery Command WorkStation of ColorGATE Productionserver op de computer die is verbonden met het apparaat. Als de gebruiksomgeving namelijk verandert door een update, wordt het profiel mogelijk niet automatisch geregistreerd.

• Wanneer de gebruikte DFE niet wordt vermeld in Type DFE, en Overige is opgegeven:

Registreer een profiel dat is opgeslagen op de computer handmatig bij de DFE. Zie de handleiding van de DFE voor instructies.

Profielen worden opgeslagen in de map die u opgeeft bij Profiel opslaan. Als u dit scherm wilt weergeven, klikt u op Diversen in Begininstellingen.

Voor meer informatie over Begininstellingen, zie de RICOH Auto Color Adjuster: Installatiehandleiding.