Begininstellingen Schermen

In dit gedeelte worden de details van elk scherm van Begininstellingen beschreven inclusief de bijbehorende instellingsitems.
Begininstellingen
1. Waaier toevoegen
Klik hierop om de nieuwe waaier te registreren. Het scherm Waaier toevoegen/bewerken wordt weergegeven. Voor meer informatie, zie Items instellen op het scherm Waaier toevoegen/bewerken .
2. Waaier bewerken
Als u een geregistreerde waaier wilt wijzigen, selecteert u de waaier en klikt u op deze knop. Het scherm Waaier toevoegen/bewerken wordt weergegeven. Voor meer informatie, zie Items instellen op het scherm Waaier toevoegen/bewerken .
3. Waaier verwijderen
Als u een geregistreerde waaier wilt verwijderen, selecteert u de waaier en klikt u op deze knop.
4. Details
Als u de details van de waaier wilt controleren, selecteert u de waaier en klikt u op deze knop. U kunt gegevens controleren zoals de bestandsnaam van de waaier die moet worden gebruikt in Snelle kleuraanpassing.
5. Locaties beheren
Klik hierop om de locatie te maken of verwijderen voor het registreren van de waaier. Het scherm Locaties beheren wordt weergegeven. Maak locaties wanneer u printers wilt beheren per locatie, etc. Voor meer informatie, zie Details van het scherm Locaties beheren .
6. Printers beheren
Klik hierop om een nieuwe printer te registreren. Klik ook op deze knop als u een geregistreerde printer wilt wijzigen of verwijderen. Het scherm Printers beheren wordt weergegeven. Voor meer informatie, zie Schermconfiguratie van het scherm Printers beheren .
7. Papierbeheer
Klik hierop om het papier te registreren. Het scherm Papierbeheer wordt weergegeven. Klik op Papier toevoegen om het scherm Papier toevoegen weer te geven. Voor meer informatie, zie Schermconfiguratie van het scherm Papierbeheer .
8. Beheerconsole/ Begininstellingen
Hiermee kunt u schakelen tussen het scherm Beheerconsole en het scherm Begininstellingen.
9. Pictogram voor selecteren van weergavetaal (de knop [Taal])
Hiermee kunt u de weergavetaal wijzigen. U kunt kiezen uit Japans, Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands en Italiaans.
10. Pictogram Software in gebruik (de knop [Software in gebruik])
Klik hierop om te zien welke software wordt gebruikt.
11. Pictogram voor weergeven van handleiding (de knop [Help])
Klik hierop om de handleiding weer te geven.
12. Diversen
Klik hierop om de waaier op te geven die standaard moet worden weergegeven op het scherm Beheerconsole en de locatie waar u het profiel wilt opslaan. Het scherm Diversen wordt weergegeven. Voor meer informatie, zie Items instellen op het scherm Diversen .
13. Drempel instellen
Klik op de beoordelingscriteria voor Snelle kleuraanpassing op te geven. Het scherm Drempel instellen wordt weergegeven. Het is niet mogelijk om afzonderlijk voor elke locatie of printer een drempel op te geven. Voor meer informatie, zie Items instellen op het scherm Drempel instellen .
14. Lijst met instellingen
Deze lijst bevat de geregistreerde waaiers.