TotalFlow Print Server gebruiken om het PDF-bestand van de kleurenwaaier af te drukken voor kleurverificatie

Druk 10 kopieën van de waaier af om een stabiele kleuruitvoer te verkrijgen. Gebruik de kopie van de kleurenwaaier die het laatste is afgedrukt.

TotalFlow Print Server gebruiken om het PDF-bestand van de kleurenwaaier af te drukken voor kleurverificatie:

1. Plaats het papier dat is opgegeven in Papiernaam op het scherm Waaier toevoegen/bewerken van Begininstellingen in de papierlade.
  2. Klik in het gedeelte Papier op Papiercatalogus om een papiertype uit de papiercatalogus te selecteren. Klik op Handmatig papier om de papiersoort, het papierformaat en het gewicht handmatig op te geven.
  3. Stel in het gedeelte Kleur het CMYK-ingangsprofiel in op het profiel dat is opgegeven in Verificatiestrook op het scherm Waaier toevoegen/bewerken van Begininstellingen.
  4. Stel het Referentieprofiel in op Geen.Het instellen van het [Referentieprofiel], [Printerprofiel, voor], [Opbouwprincipe]
  5. Stel Printerprofiel, voor in op het uitvoerprofiel op dat is gemaakt tijdens de kleuraanpassing.
  6. Stel Opbouwprincipe in op Relatief colorimetrisch.
  7. Stel Zwartpunt-compensatie in op Uit wanneer de PDF-taakverwerker (RIP) Heidelberg APPE is.[Zwartpunt-compensatie] en [Puur zwart behouden] instellen op [Uit]
  8. Stel Zuiver zwart behouden in op Uit wanneer de PDF-taakverwerker (RIP) Heidelberg APPE is.
  9. Stel Zwart (tekst/lijnillustraties) in op Normaal.Instellen van [Zwart (tekst/lijnillustraties)] op [Normaal] en [Zwart-/grijsreproductie] op [Uit]
  10. Stel Zwart-/grijsreproductie in op Uit wanneer de PDF-taakverwerker (RIP) SCREEN APPE, Kodak APPE of CPSI is.
  11. Stel bij Afdrukkwaliteit Halftoonrastering in op de instellingen die ook zijn gebruikt bij het maken van het uitvoerprofiel dat is opgegeven in Begininstellingen.Afdrukkwaliteit > Halftoonrastering
  12. Stel Overdrukvolgorde CMYK in op Na kleurconversie wanneer de PDF-taakverwerker (RIP) SCREEN APPE is.De [Overdrukvolgorde CMYK] instellen op [Na kleurconversie]