Wanneer het scherm Begininstellingen niet wordt weergegeven

Status Oorzaak Resolutie
Na het invoeren van het IP-adres en poortnummer in de webbrowser, wordt de fout 404 weergegeven in plaats van het scherm Begininstellingen, of er wordt niets op het scherm weergegeven, en u kunt niets doen. Het ingevoerde IP-adres en poortnummer zijn onjuist. Voer het juiste IP-adres en poortnummer in. Typ ':' na het IP-adres en daarna het poortnummer.

U kunt het IP-adres en poortnummer controleren in Inst. server Auto Color Adjuster onder Apparaatinstellingen dat wordt weergegeven wanneer u klikt op de knop Apparaatinstelling (de knop Apparaatinstellingen) op het menuscherm. Als u een clientcomputer gebruikt, vraagt u de beheerder om het juiste IP-adres en poortnummer.

Oude gegevens aanwezig in cache van webbrowser. Druk op het scherm Beheerconsole gelijktijdig de toetsen F5 en Shift in. De cache van de webbrowser wordt gewist en het scherm wordt opnieuw geladen.
In een configuratie met meerdere apparaten is de server niet toegankelijk vanaf de clientcomputer.
  • Zorg dat de computer en de server beide zijn verbonden met het netwerk.
  • Start Windows opnieuw op de computer en de server.

Als de fout blijft optreden, neemt u contact met uw servicevertegenwoordiger.