Het scherm Begininstellingen weergeven

Typ het IP-adres en het poortnummer van de computer in de adresbalk van de browser om het scherm Begininstellingen weer te geven.
  1. Start de computer die via USB-kabels is verbonden met het apparaat.
  2. Controleer het IP-adres en poortnummer van de server.
    1. Als het menuscherm RICOH Auto Color Adjuster niet wordt weergegeven, start u de toepassing via het pictogram RICOH (RICOH-pictogram) op het bureaublad.
    2. Klik op de knop Apparaatinstellingen (de knop Apparaatinstellingen).De knop Instellingen in het hoofddialoogvenster van RICOH Auto Color Adjuster
    3. Klik op Inst. server Auto Color Adjuster en controleer het IP-adres en poortnummer.Het IP-adres en poortnummer instellen
    4. Klik op Terug naar beginscherm en sluit het scherm RICOH Auto Color Adjuster.
  3. Open een webbrowser, en typ het IP-adres en poortnummer in de adresbalk.Adresbalk van een webbrowser
      Opmerking:
    • Typ deze in deze indeling: https://(IP-adres):(poortnummer), inclusief '.' en ':'. Als het poortnummer 80 is, kunt u de dubbele punt : en het poortnummer weglaten.
  4. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in.
      Opmerking:
    • Dit zijn de standaardinstellingen voor de gebruikersnaam en het wachtwoord:
      • Gebruikersnaam: aca-user
      • Wachtwoord: user
    Het scherm Beheerconsole wordt weergegeven.
  5. Klik op Begininstellingen.Klikken op de knop [Begininstellingen]
    Het scherm Begininstellingen wordt weergegeven.
      Opmerking:
    • U kunt Begininstellingen openen vanaf de andere computers met Windows 10 Pro 64-bits (versie 2004 of later) in het netwerk. Typ het IP-adres en poortnummer uit stap in de adresbalk van de webbrowser.
    • Wanneer u een clientcomputer gebruikt in een configuratie met meerdere apparaten, vraagt u de beheerder om het IP-adres en poortnummer van de server.