Schermconfiguratie van het scherm Printers beheren

Printers beheren

1. Printer toevoegen
Klik hierop om een nieuwe printer te registreren. Het scherm Printer toevoegen/bewerken wordt weergegeven. Voor meer informatie, zie Items instellen op het scherm Printer toevoegen/bewerken .
2. Printer bewerken
Als u de geregistreerde gegevens voor een printer wilt wijzigen, selecteert u de printer in de lijst en klikt u op deze knop. Het scherm Printer toevoegen/bewerken wordt weergegeven. Voor meer informatie, zie Items instellen op het scherm Printer toevoegen/bewerken .
3. Printer verwijderen
Als u een printer wilt verwijderen, selecteert u de printer in de lijst en klikt u op deze knop.
4. Printernaam
In deze lijst staan de namen van de geregistreerde printers.
5. Papiernaam
In deze lijst staan de namen van het papier dat is geregistreerd op de geselecteerde printer.