Basisinstellingen configureren in Begininstellingen

Configureer Locaties beheren, Printers beheren en Papierbeheer. Pas indien nodig ook de beoordelingscriteria aan bij Snelle kleuraanpassing in Drempel instellen .
  1. In het scherm Begininstellingen klikt u op Locaties beheren.Locaties beheren
  2. Klik op Locatie toevoegen.
  3. Voer de naam in van de locatie waarbij u de printer wilt registreren en klik op OK.
      Opmerking:
    • U kunt maximaal 48 tekens invoeren voor de locatienaam.
    • U mag \/:*?' "<>|+ niet gebruiken.
    • Als het scherm Locaties beheren niet wordt weergegeven nadat u op OK heeft geklikt, controleert u of er geen ongeldige tekens zijn ingevoerd en of het maximum aantal tekens niet is overschreden.
    • Herhaal stap 2 en 3 om twee of meer locaties te registreren. Voeg locaties toe wanneer u printers beheert per locatie, etc.
  4. Klik op OK.
  5. Klik op Printers beheren Printer toevoegen.
  6. Geef waarden op voor Printernaam, Type DFE en voor andere instellingen.
  7. Klik op OK.
  8. Klik op Papier toevoegen.
  9. Geef Papiernaam, Naam kalibratieset en Papiertype op en klik vervolgens op OK.
  10. Klik op OK.
  11. Klik op Drempel instellen.
  12. Geef de beoordelingscriteria op voor Snelle kleuraanpassing en klik vervolgens op OK.
      Opmerking:
    • Voor meer informatie, zie Items instellen op het scherm Drempel instellen .
    • Wanneer u Overige selecteert in Type DFE in stap , klikt u op Diversen in het scherm Begininstellingen en bevestigt u de instelling in Profiel opslaan.
    De basisconfiguratie van Begininstellingen is nu klaar. Registreer de waaier vervolgens.