Wanneer een melding wordt weergegeven in Begininstellingen

Bericht Oorzaak Oplossing en naslag
De invoer is onjuist. Een of meer van de volgende instellingen zijn niet gespecificeerd of zijn onjuist:
  • Locatienaam
  • Printernaam
  • ICC Profile Name
  • Papiernaam
  • Specificeer de volgende instellingen:
    • Locatienaam op het scherm Locatie toevoegen: voer maximaal 48 tekens in.
    • Printernaam op het scherm Waaier toevoegen/bewerken: voer maximaal 48 tekens in.
    • ICC-profielnaam in het scherm Waaier toevoegen/bewerken: voer maximaal 32 tekens in.
    • Papiernaam in het scherm Papier toevoegen: voer maximaal 200 tekens in.
  • Gebruik de volgende tekens niet: \/:*?' "<>|+.