Een nieuwe waaier registreren voor colorimetrie

Maak een bestand met waaiergegevens en registreer deze om een nieuwe waaier voor colorimetrie te registreren.

Belangrijk:
  • U hoeft de waaier voor colorimetrie niet te registreren als u een waaier gebruikt die al is geregistreerd.

1. Maak een tekstbestand zonder opmaak met de cgegevens (TXT) met behulp van een teksteditor zoals Kladblok van Windows.
      Opmerking:
    • Geef desgewenst een naam en locatie voor het bestand op.
    • Zie Bestand met waaiergegevens voor meer informatie over de informatie die in het bestand met waaiergegevens moet worden opgenomen.
  2. Klik op Colorimetrie op uw computer.Klikken op Colorimetrie
  3. Klik op Toevoegen.Op de knop [Toevoegen] klikken
  4. Klik op Bladeren... en selecteer een bestand met waaiergegevens.Op de knop [Bladeren] klikken om een bestand met waaiergegevens te selecteren
  5. Klik op OK OK.
  6. Als de waaier voor colorimetrie klaar is, klikt u op OK.
    Er wordt een PDF-bestand gemaakt om af te drukken, evenals een paar andere bestanden. De waaier voor colorimetrie wordt toegevoegd aan de lijst.