De waaier registreren in Begininstellingen

1. In het scherm Begininstellingen klikt u op Waaier toevoegen.Waaier toevoegen
  2. Geef gegevens van de waaier op, zoals Printernaam en Papiernaam.
      Opmerking:
    • Zie Items instellen op het scherm Waaier toevoegen/bewerken voor meer informatie.
    • Als u twee of meer papiersoorten gebruikt voor een printer, voegt u nog een printer toe en registreert u deze onder een andere Papiernaam.
    • Registreer vervolgens het PDF-bestand voor de waaier bij de DFE.