Het menuscherm van RICOH Auto Color Adjuster weergeven

Geef het menuscherm van de RICOH Auto Color Adjuster weer en gebruik de functies Snelle kleuraanpassing, Afstemming kleurmonster en Colorimetrie.

Het menuscherm van RICOH Auto Color Adjuster weergeven:

1. Start de computer die via USB-kabels is verbonden met het apparaat.
    Het menuscherm wordt weergegeven.
  2. Als het menuscherm RICOH Auto Color Adjuster niet wordt weergegeven, dubbelklikt u op het pictogram RICOH (RICOH-pictogram).
  3. Selecteer de functie die u wilt gebruiken.Het scherm met het menu voor RICOH Auto Color Adjuster
      Opmerking:
    • Klik op de knop Help (de knop Help) op het menuscherm om de onlinehandleiding weer te geven.
    Het scherm van elke functie wordt weergegeven:
    • Het scherm Snelle kleuraanpassinghet scherm Snelle kleuraanpassing
    • Het scherm Afstemming kleurmonsterhet scherm Afstemming kleurmonster
    • Het scherm Colorimetriehet scherm Colorimetri