Het PDF-bestand voor de waaier registreren bij de DFE

Registreer het PDF-bestand voor het afdrukken van de waaier die wordt gebruikt door Snelle kleuraanpassing als taak bij de DFE.

VOORZICHTIG:
  • Houd USB-geheugenopslagapparaten buiten het bereik van kinderen. Als een kind per ongeluk een USB-memorystick inslikt, moet u onmiddellijk een dokter raadplegen.

1. Selecteer de waaier op het scherm Begininstellingen en klik vervolgens op Details.Begininstellingen
  2. Als er twee of meer papiersoorten zijn geregistreerd voor een printer, controleert u de combinatie van Apparaatnaam en Papiernaam en selecteert u de juiste combinatie.
  3. Controleer het waaiernummer en klik vervolgens op Sluiten.Het dialoogvenster Details
    • ID profileringswaaier: wordt gebruikt om kleuren aan te passen.
    • ID verificatiestrook: wordt gebruikt om kleuren te verifiëren.
    Elke waaier krijgt een eigen nummer.
  4. Open de map C:\RicohAutoColorAdjuster\ReferenceChart\profile_A3.
      Opmerking:
    • Als er 101 of meer kleurenwaaiers worden geregistreerd, pakt u het bestand chartPDF_Profile.zip in de map qca uit op de meegeleverde USB-stick.
  5. Registreer het PDF-bestand van de ID profileringswaaier die u in stap heeft genoteerd.
  6. Open de map C:\RICOHAutoColorAdjuster\ReferenceChart en open daarna de map van de kleurverificatienorm die u wilt gebruiken.
    • analysis_Fogra_A3: open deze map wanneer ISO12647-8 Coated V3 F51 is geselecteerd voor Verificatiestrook in het scherm Waaier toevoegen/bewerken.
    • analysis_GRACoL_A3: open deze map wanneer Verify GRACoL2013, Wedge is geselecteerd voor Verificatiestrook in het scherm Waaier toevoegen/bewerken.
    • analysis_JC_A3: open deze map wanneer Japan Color Digital 2011 Coated, Wedge is geselecteerd voor Verificatiestrook in het scherm Waaier toevoegen/bewerken.
    • analysis_Fogra_2021_A3: wanneer ISO12647-8:2021 Coated V3 F51 is opgegeven in Verificatiestrook op het scherm Waaier toevoegen/bewerken.
    • analysis_SimpleGrayScale_A3: wanneer Simple Gray Scale, Wedge 2013 is opgegeven bij Verificatiestrook in het scherm Waaier toevoegen/bewerken.

Als er 101 of meer kleurenwaaiers worden geregistreerd, pakt u een van de volgende bestanden in de map qca uit op de meegeleverde USB-stick.

• chartPDF_Fogra.zip: wanneer ISO12647-8 Coated V3 F51 is geselecteerd voor Verificatiestrook in het scherm Waaier toevoegen/bewerken.
    • chartPDF_GRACoL.zip: wanneer Verify GRACoL2013, Wedge is geselecteerd voor Verificatiestrook in het scherm Waaier toevoegen/bewerken.
    • chartPDF_JC.zip: wanneer Japan Color Digital 2011 Coated, Wedge is geselecteerd voor Verificatiestrook in het scherm Waaier toevoegen/bewerken.

7. Registreer het PDF-bestand van de ID verificatiestrook die u in stap heeft genoteerd.
      Opmerking:
    • De registratieprocedure wordt beschreven in de handleiding van de DFE.