De kaart verwijderen die is geregistreerd in Begininstellingen

De waaier verwijderen die is geregistreerd in Begininstellingen:

1. Selecteer de waaier op het scherm Begininstellingen en klik vervolgens op Waaier verwijderen.Waaier verwijderen
  2. Als er twee of meer papiersoorten zijn geregistreerd voor een printer, controleert u de combinatie van Apparaatnaam en Papiernaam en selecteert u de juiste combinatie.
  3. Klik op OK.