De waaier bewerken die is geregistreerd in Begininstellingen

De waaier bewerken die is geregistreerd in Begininstellingen:

1. Selecteer de waaier op het scherm Begininstellingen en klik vervolgens op Waaier bewerken.Waaier bewerken
  2. Als er twee of meer papiersoorten zijn geregistreerd voor een printer, controleert u de combinatie van Apparaatnaam en Papiernaam en selecteert u de juiste combinatie.
  3. Wijzig de gegevens van de waaier.
  4. Klik op OK.
  5. Als u de Verificatiestrook heeft gewijzigd, registreert u het PDF-bestand voor de waaier bij de DFE. Zie Het PDF-bestand voor de waaier registreren bij de DFE voor meer informatie.