Apparaatinstellingen

De pagina Apparaatinstellingen

Instellingsitem Beschrijving
Apparaatnaam Voer de naam van het apparaat in (maximaal 48 tekens).

U mag \/:*?' "<>|+ niet gebruiken.

De geregistreerde naam wordt als optie weergegeven bij Apparaatnaam op het scherm Printer toevoegen/bewerken van Begininstellingen. In een configuratie met meerdere apparaten wordt de apparaatnaam gebruikt om het apparaat te identificeren dat in gebruik is.

Scanteller Hier wordt het totale aantal documenten weergegeven dat is gescand met het apparaat.

Hier wordt niets weergegeven wanneer het apparaat niet is verbonden met de computer of is uitgeschakeld.

Individueel nummer apparaat Hier wordt het identificatieummer van het apparaat weergegeven.
Kalibratiemodelbestand Hier wordt de naam weergegeven van het kalibratiemodelbestand dat is opgegeven op het apparaat.

Hier wordt niets weergegeven wanneer het apparaat niet is verbonden met de computer of is uitgeschakeld.