Het scherm Begininstellingen weergeven

Opmerking:
  • Zorg dat het apparaat en de computer al zijn geconfigureerd met behulp van Apparaatinstellingen. Zie Het scherm Apparaatinstellingen weergeven voor meer informatie.
  • Gebruik een van de volgende vooraf ingestelde kalibratiesets van de DFE. Als er een offline spectrofotometer beschikbaar is, kunt u eventueel zelf een kalibratieset maken en gebruiken.
    • Normaal
    • Gecoat-Glanzend
    • Gecoat-Mat

1. Open een webbrowser, en typ het IP-adres en poortnummer in de adresbalk.Adresbalk van een webbrowser
      Opmerking:
    • Typ deze in deze indeling: https://(IP-adres):(poortnummer), inclusief '.' en ':'. Als het poortnummer 80 is, kunt u de dubbele punt : en het poortnummer weglaten.
  2. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in.
      Opmerking:
    • Dit zijn de standaardinstellingen voor de gebruikersnaam en het wachtwoord:
      • Gebruikersnaam: aca-user
      • Wachtwoord: user
    Het scherm Beheerconsole wordt weergegeven.
  3. Klik op Begininstellingen.Klikken op de knop [Begininstellingen]
    Het scherm Begininstellingen wordt weergegeven.