Scaninstellingen

Pagina met scaninstellingen

Instellingsitem Beschrijving
Lengte-eenheid Selecteer mm of inch als de eenheid om de papierlengte in de richting van de subscan op te geven van een origineel/waaier.

Als u de eenheid wijzigt van inch in mm, worden de instellingswaarden in Snelle kleuraanpassing en Afstemming kleurmonster afgerond op het tweede cijfer achter de komma.

Standaardinstelling: mm

Snelle kleuraanpassing Geef bij Snelle kleuraanpassing het papierformaat op van de waaier die u wilt scannen. Geef de papierlengte in de richting van de subscan op als een waarde tussen 210 en 487,7 mm (8,3 en 19,2 inch).Richting subscan

Standaardinstelling: Aangepast formaat 420 mm

Afstemming kleurmonster Geef bij Afstemming kleurmonster het standaardformaat op voor de documenten die u wilt scannen. Selecteer het papierformaat of voer de papierlengte in de richting van de subscan in als een waarde tussen 210 en 487,7 mm (8,3 en 19,2 inch).

Ga naar het scherm Afstemming kleurmonster om dit aan te passen voor een document.

Standaardinstelling: A3 - Invoer korte rand

M-factor (Kleuroptimalisatie starten) Selecteer hier de verlichtingsomstandigheden voor het scannen van een waaier met Snelle kleuraanpassing.

Selecteer M0 als u JC Digital 2011 Coated, Wedge gebruikt als de kleurverificatienorm. Geef M1 op bij gebruik van ISO12647-8 Coated V3 F51, Verify GRACoL2013, Wedge, Simple Gray Scale, Wedge 2013 of ISO12647-8 Coated V3 F51.

Afstemming kleurmonster maakt gebruik van M2 ongeacht deze instelling.

Standaardinstelling: M0