Tabblad Go to Analytics

U kunt op de knop Go to Analytics klikken om de verzamelde gegevens te bekijken, de gegevensbronnen te monitoren en waarschuwingen bij belangrijke wijzigingen in te stellen.

Wanneer u op de knop Go to Analytics klikt, wordt u omgeleid naar de inlogpagina van RICOH Supervisor.

RICOH Supervisor-aanmeldingspagina

Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw gebruikersaccount in om in te loggen bij RICOH Supervisor.

Voor meer informatie over het monitoren van gegevensbronnen, het bekijken van verzamelde gegevens en het instellen van waarschuwingen raadpleegt u de documentatie van RICOH Supervisor.