Data Collector configureren

In het tabblad Data Collectors kunt u data collectors configureren en handige informatie over data collectors raadplegen, waaronder het IP-adres, de huidige software-versie, beschikbare updates, communicatiestatus en gegevensbronnen.
Om data collectors te gebruiken, moet u eerst downloaden en installeren RICOH Supervisor Data Collector. Zie RICOH Supervisor Data Collector downloaden en installeren voor meer informatie.