Widgets dupliceren

U kunt een kopie maken van een widget. Deze functie is handig om de oorspronkelijke widget in het dashboard op te slaan voordat u wijzigingen aanbrengt. De nieuwe widget is afzonderlijk van de oorspronkelijke widget en wijzigingen aan de nieuwe widget hebben geen invloed op de oorspronkelijke widget.
Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar met de Selfservice-functie. Neem contact op met uw Ricoh-vertegenwoordiger als u deze functie wilt aanschaffen.
Widgets dupliceren:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Ga op het dashboard naar de widget die u wilt dupliceren.
  3. Klik in de hoek van de widget op de knop knop Opties Opties en selecteer Dupliceren.
    Tabblad - Dashboards -Opties Widget
    Opmerking: U kunt ook een widget dupliceren die is geopend in de Widget Designer. Klik op de knop knop Opties Opties en selecteer Een kopie opslaan. Er wordt een kopie gemaakt die in plaats van de oorspronkelijke widget in de Widget Designer wordt weergegeven.