Gedrag van gefilterde widgets configureren

Wanneer velden zichtbaar in een widget worden gefilterd kunnen de resulterende gegevens worden weergegeven in de modus Segment/Filter of de modus Hoogtepunt.
Een kolomdiagram toont bijvoorbeeld de bedrijfstijd voor verschillende printers. Als u een subset printers filtert en het diagram is ingesteld op modus Hoogtepunt, dan worden de geselecteerde printers gemarkeerd in het diagram.

Als het diagram is ingesteld op modus Segment/Filter, dan worden de alle niet-geselecteerde printers verwijderd uit het diagram.

De filtermodus instellen:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Een widget maken of bewerken:
    Zie Widgets maken of Widgets bewerken voor meer informatie.
  3. Klik in de Widget Designer op het tabblad Filters aan de rechterzijde.
    Widget Designer - paneel Filters
  4. Selecteer in het paneel Filters Segment/Filter of Hoogtepunt.
  5. Klik op Toepassen.