Formules opslaan en opnieuw gebruiken

U kunt formules opslaan voor toekomstig gebruik.
Opmerking: Als u een opgeslagen formule wijzigt, zijn de wijzigingen alleen van toepassing wanneer u de formulier weer gaat gebruiken. Dit heeft geen gevolgen voor eerder gebruik van de formule.
U slaat formules als volgt op en gebruikt die als volgt opnieuw:
  1. Definieer een formule in de formule-editor.
    Zie Formules maken en bewerken voor meer informatie.
  2. Klik op knop Favoriet de knop Favoriet.
  3. Voer een naam in voor de formule en klik op Opslaan.
  4. Klik op OK.
    Opgeslagen formules worden weergegeven in de gegevensbrowser in het gedeelte Formules.
  5. Als u een opgeslagen formule wilt gebruiken, selecteert u deze in de gegevensbrowser wanneer u velden aan uw widgets toevoegt.