Printers zoeken

Met de zoekfunctie kunt u printers zoeken op basis van hun eigenschappen.
Een printer zoeken:
  1. Klik op de pagina Printers op de knop Zoeken, de zoekknop, in de rechterbovenhoek.
    U kunt naar een printer zoeken door de naam, het model, de fabrikant, het IP-adres of de hostnaam, de status of het type van de printer in te voeren. De zoekresultaten worden weergegeven in een tabel, samen met alle printereigenschappen.
  2. Selecteer de printer die u wilt bekijken.