Connectiviteitsstatus van printer

U kunt de status van de verbinding tussen de data collector en elke afzonderlijke gegevensbron controleren door de printerkaarten te bekijken.

Verbindingsstatus van de Printer

Mogelijke verbindingsstatussen van de printer:

Not configured
Geen enkel communicatiekanaal communiceert met de printer.
Connected
Via de ingeschakelde communicatiekanalen worden alle vereiste gegevens verzameld en verzonden.
Partial data transfer
Via een of meer communicatiekanalen worden geen gegevens overgebracht. Niet alle vereiste gegevensstatistieken worden verzameld van het apparaat. Dit heeft mogelijk invloed op de gegevens die in RICOH Supervisor beschikbaar zijn. Het systeem geeft de datum en tijd weer waarop het eerste verbindingsprobleem is opgetreden.
Not connected
Er vindt geen gegevensoverdracht plaats. Via geen van de communicatiekanalen kunnen gegevens worden verzameld. Het apparaat kan offline zijn of de configuratie-instellingen van de communicatiekanalen zijn mogelijk onjuist. Het systeem geeft de datum en tijd weer waarop het eerste verbindingsprobleem is opgetreden.
    Opmerking:
  • Voor nauwkeurige informatie over de printerstatus moet u zorgen dat u het SNMP-protocol inschakelt op de fysieke printer en dat u RICOH Supervisor Data Collector-printers configureert met SNMP.
  • Het systeem toont een waarschuwingsbericht wanneer de verbinding met de cloud wordt onderbroken. Als de cloudverbinding niet actief is, wordt er op de aanmeldingspagina en hoofdpagina een waarschuwing weergegeven.