Data Collector verwijderen

U kunt data collectors die niet meer nodig zijn, verwijderen.
Een data collector verwijderen:
  1. Klik op het tabblad tabblad Data Collectors Data Collectors.
  2. Selecteer in de lijst Data Collectors de data collector die u wilt verwijderen.
  3. Klik in het informatievenster van de data collector op Verwijderen....
    Tabblad -Data Collectors Een data collector verwijderen
    Opmerking: U kunt alleen Data Collectors verwijderen die niet verbonden zijn.
  4. Geef om te bevestigen in het dialoogvenster de naam van de Data Collector op die u wilt verwijderen en klik op OK.
    Wanneer u een Data Collector verwijdert, worden alle gekoppelde gegevensbronnen ook verwijderd. Als u enkel individuele gegevensbronnen wilt verwijderen, moet u RICOH Supervisor Data Collector gebruiken. Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie.