Kalenderfilters maken

Met kalenderfilters kunt u aangepaste periodes selecteren uit een kalender.
Een kalenderfilter maken:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Klik in de koptekst van het dashboard op de knop knop Filters wisselen Filters wisselen.
  3. Klik in het paneel Filters op Uw dashboard filteren.
    Als er reeds andere filters zijn ingesteld, klikt u op de knop knop Maken Maken boven aan het paneel Filters om een nieuwe filter toe te voegen.
  4. Voer de volgende stappen uit in het dialoogvenster Filter toevoegen:
    1. Selecteer een datumveld.
    2. Klik op het tabblad Kalender.
      Dialoogvenster Filter toevoegen - Kalenderfilter
    3. Gebruik het menu voor snelle navigatie om naar een bepaald tijdstip te gaan.
    4. Gebruik een van de volgende methodes om een periode te selecteren:
      • Selecteer een begin- en einddatum in de kalender.
      • Geef in de velden Van en Tot de begin- en einddatum in.
      • Klik op Vandaag, Vroegst mogelijke datum, of Laatst mogelijke datum.

Vroegst mogelijke datum en Laatst mogelijke datum verwijzen naar de vroegst en laatst mogelijke datums met gegevens.

5. Klik op OK.

Wanneer lezers tijdfilters gebruiken kunnen zij het filtertype wijzigen. Ze kunnen bijvoorbeeld schakelen tussen Kalender en Tijdsbestek.