InfoPrint 5000

Gebruik dit printertype voor RICOH-printers voor kettingformulieren uit de InfoPrint 5000-serie.

Zie Verzamelde gegevens voor meer informatie over de gegevens die door dit printertype worden verzameld.

Belangrijk: Voordat u dit printertype gebruikt, moet u controleren of printerfunctie 5565 is ingeschakeld. Deze functie maakt uitgebreide communicatie met de printer mogelijk via de RICOH Productivity Tracker.

New Printer dialog box - InfoPrint 5000

Selecteer de SNMP-versie (Simple Network Management Protocol) om een verbinding tot stand te brengen tussen de data collector en de gegevensbron. Instructies voor deze stap vindt u in Generic SNMP Printer .

Als de RICOH Productivity Tracker wordt gebruikt, wordt met RICOH Supervisor Data Collector elke 30 seconden een poll op de printer uitgevoerd en worden gegevens naar de cloud verzonden. Door deze interval kunnen vertragingen worden veroorzaakt in de beschikbaarheid van gegevens. Ook kan dit invloed hebben op de informatie die op het tabblad Weergave werkelijke tijd in RICOH Supervisor wordt weergegeven.

Een beschikbare functie op de fysieke printer inschakelen:

1. Om het paneel Beheerdersfuncties weer te geven vanaf het hoofdpaneel in de bedieningsconsole selecteert u Printerdefinitie en Functies.
  2. Klik op Installeren om de lijst met beschikbare Functiecodes weer te geven.
  3. Selecteer de functie die u wilt in- of uitschakelen en klik op OK.
  4. Als u een geselecteerde functie wilt inschakelen, selecteert u Inschakelen. Als u een geselecteerde functie wilt uitschakelen, selecteert u Uitschakelen.
  5. Klik op Sluiten.

Opmerking: De printer moet worden gestopt voordat deze functie kan worden uitgevoerd.

Als u deze functie wilt uitvoeren, moet u een servicerol hebben.

Belangrijk: De gegevens over de lengte van het bedrukte papier die door de RICOH Productivity Tracker worden verzameld, zijn mogelijk niet altijd exact vanwege vertragingen in de printercommunicatie. Soms kunnen de gerapporteerde gegevens en de daadwerkelijke lengte van het bedrukte papier een paar voet van elkaar verschillen.