Meldingen bewerken

U kunt de voorkeuren voor meldingen configureren in het tabblad Instellingen.
Meldingen bewerken:
  1. Klik op tabblad Instellingen, het tabblad Instellingen.
  2. Klik Meldingen in het tabblad Instellingen.
  3. Klik in het venster Meldingen op Bewerken-knop, de Bewerken-knop naast de melding die u wilt bewerken.
    Paneel -Meldingen Meldingen bewerken
    Opmerking: U kunt ook op de naam van de melding klikken om ze te bewerken.
  4. Wijzig de instellingen voor de melding in het dialoogvenster Melding bewerken.
    Dialoogvenster Melding bewerken

De beschikbare opties worden bepaald door het type van de melding.