RICOH Supervisor Data Collector herstellen

U kunt een vorige configuratie die in de cloud is opgeslagen, herstellen en doorgaan met het bijhouden van uw gegevensbronnen. Een data controller kan alleen worden opgehaald uit de cloud als u het vakje Data Collector uit de cloud verwijderen niet aanvinkt wanneer u de installatie van de toepassing ongedaan maakt. U kunt pas na een nieuwe installatie verbinding maken met een bestaande data collector.
Een eerder geconfigureerde data collector herstellen:
  1. Volg de installatiestappen uit RICOH Supervisor Data Collector op Windows downloaden en installeren.

Een Data Collector herstellen

2. Klik bij Restore from previous Data Collector op RESTORE.
  3. Selecteer de data collector die u wilt herstellen in de lijst.
    De lijst bevat data controllers waarvan de installatie ongedaan is gemaakt en die momenteel offline zijn, met inbegrip van actieve data controllers die tijdelijk offline zijn. Controleer of u de juiste data controller selecteert voor de herstelprocedure. Als u een offline data controller herstelt die al op een ander apparaat is geïnstalleerd, kunt u die data controller niet meer gebruiken op het oorspronkelijke apparaat.
  4. Klik op GET STARTED.

Wanneer u de installatie van een data collector ongedaan maakt en deze vervolgens op een andere computer herstelt, kunt u deze data collector niet nogmaals op de eerste computer herstellen.

Belangrijk: Om een data collector te herstellen die eerder op een virtuele machine is geconfigureerd, moet u niet de data collector van de VMware-snapshot gebruiken. Voer in plaats daarvan een nieuwe installatie van RICOH Supervisor Data Collector uit en herstel de data collector vanuit de cloud.