Invloed van dashboardfilters op widgets configureren

Dashboard-filters hebben een invloed op alle widgets in het dashboard, met uitzondering van widgets die u als onafhankelijk hebt geconfigureerd. Dashboard-filters hebben geen invloed op onafhankelijke widgets.
De invloed van dashboardfilters op widgets configureren:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Een widget maken of bewerken:
    Zie Widgets maken of Widgets bewerken voor meer informatie.
  3. Klik in de Widget Designer op het tabblad Filters aan de rechterzijde.
    Het paneel Filters wordt weergegeven met afzonderlijke secties voor Dashboard-filters en Widget-filters.
    Widget Designer - paneel Filters
  4. Verschuif onder Dashboard-filters de schakelaar naar "aan" of "uit" om een dashboard-filter in- of uit te schakelen.
    Dashboard-filters die uitgeschakeld zijn hebben geen invloed op widgets.
  5. Klik op Toepassen.
U kunt de widget ook onafhankelijk maken van alle huidige en toekomstige dashboard-filters door de optie Dashboard-filters uit te schakelen.