Locaties verwijderen

U kunt locaties verwijderen die niet meer nodig zijn.
Een locatie verwijderen:
  1. Klik op het tabblad tabblad Instellingen Instellingen.
  2. Klik Locaties in het tabblad Instellingen.
  3. Klik in het paneel Locaties op Knop Opties, de knop Opties, naast de locatie die u wilt verwijderen en selecteer Verwijderen.
    Paneel Locaties
  4. Klik in het dialoogvenster op Verwijderen om te bevestigen.

Wanneer u een locatie verwijdert, wordt de locatie uit de database verwijderd en is deze niet langer beschikbaar voor widgets en filters. Zorg ervoor dat u alle widgets of filters die de verwijderde locatie bevatten, verwijdert of opnieuw maakt.