Meerdere printers bewerken

U kunt meerdere printers selecteren en hun tijdzone opgeven.
Meerdere printers bewerken en hun tijdzone instellen:
  1. Klik met de rechtermuisknop op een printerkaart en kies Select.
  2. Selecteer de printers die u wilt bewerken.
    Gebruik het selectievakje Select All als u alle printers wilt selecteren.
  3. Klik op Set Time Zone... in de rechterbovenhoek van de pagina.
  4. Selecteer in het dialoogvenster Set Time Zone een tijdzone voor elke printer in de lijst.
      Opmerking:
    • RICOH Supervisor Data Collector gebruikt de tijdzone van de printer om de printer te identificeren en nauwkeurige gegevens te verzamelen. Controleer of de waarde die voor de optie Time Zone is ingesteld, overeenkomt met de tijdzone-instellingen die op de printer zijn geconfigureerd.

Voor tijdzones waarbij rekening wordt gehouden met de zomertijd, is het selectievakje Adjust for daylight saving time automatically standaard geselecteerd. U kunt het selectievakje wissen als u de aanpassing voor de zomertijd niet wilt toepassen. Voor tijdzones waarbij geen rekening wordt gehouden met de zomertijd, is de optie Adjust for daylight saving time automatically uitgeschakeld.

• U kunt de tijdzone van de eerste printer in de lijst wijzigen en vervolgens op Apply Below klikken om dezelfde tijdzone voor de rest van de printers in te stellen.
    • De opgegeven tijdzone is van toepassing op alle gegevens die in de toekomst van de printer worden verzameld.
  5. Klik op OPSLAAN.
Opmerking: U kunt geen gegevensbronnen toevoegen, bewerken of verwijderen als de data collector geen verbinding heeft met de cloud. Wanneer de verbinding met de cloud wordt hersteld, worden alle functies ingeschakeld.