De pagina Printers

Op de pagina Printers vindt u informatie over printers die geconfigureerd zijn in RICOH Supervisor Data Collector.
Printers pagina

Op elke printerkaart kunt u de printernaam, de verbindingsstatus, het IP-adres of de hostnaam en het printertype bekijken. Is de printerstatus Not connected of Partial data transfer? Klik dan op de knop Details voor meer informatie over de verbinding.

Op de pagina Printers kunt u printers toevoegen en printers die al in RICOH Supervisor Data Collector zijn geconfigureerd, bewerken of verwijderen.

Om de printers als een lijst te bekijken, klikt u op de knop Lijstweergave, de lijstweergaveknop in de rechterbovenhoek van de pagina.