Dashboardgegevens downloaden als PDF-bestand

U kunt bestaande dashboardgegevens opslaan als een PDF-bestand.
Om dashboardgegevens te downloaden als PDF-bestand:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Klik in de koptekst van het dashboard op de knop knop Opties Opties en selecteer Download Download PDF.
    Tabblad - Dashboards Opties dashboard
  3. Voer in het dialoogvenster Instellingen PDF Rapport de opmaakinstellingen in van het rapport:
    Dialoogvenster Instellingen PDF-rapport
    1. Selecteer een van de beschikbare papierformaten uit de lijst Papierformaat.
    2. Selecteer Staand of Liggend in het gedeelte Afdrukstand.
    3. Stel in de sectie Koptekst het type koptekst in en selecteer welke gegevens u wilt opnemen.
    4. Selecteer het selectievakje Paginanummer in de sectie Voettekst als u paginanummers wilt toevoegen aan de pagina's van het rapport.
    5. Schakel over naar Bewerkingsmodus in het paneel Voorbeeldweergave en versleep vervolgens de scheidingslijnen om de beschikbare ruimte voor elke widget te wijzigen.
    Opmerking: U kunt op de knop Opslaan klikken om de opgegeven opmaakinstellingen op te slaan voor toekomstige PDF-rapporten die vanaf het huidige dashboard worden gemaakt. Wanneer u op Opslaan klikt, wordt het dialoogvenster PDF-rapportinstellingen gesloten en moet u de downloadprocedure opnieuw starten.
  4. Klik op de knop knop Download Download.
  5. Download het bestand naar uw computer.
    De procedure voor het downloaden van het bestand is afhankelijk van de webbrowser.
    Opmerking:
  • Japanse tekens en de Japanse datumnotatie worden momenteel niet ondersteund in de naam van het gedownloade PDF-bestand. U kunt de naam van het bestand wijzigen nadat u het heeft gedownload.
  • Als u dashboardgegevens downloadt als PDF-bestand, worden de standaardnamen van gegevensvelden rechtstreeks uit de database opgehaald, waardoor die mogelijk afwijken van de namen die worden weergegeven op de gebruikersinterface.