Invloed van selectie in een widget op het dashboard configureren

Als u een selectie maakt in een widget wordt er standaard een filter toegevoegd aan en toegepast op het dashboard op basis van het geselecteerde gedeelte van het diagram.
Voorkomen dat het selecteren van gegevens in een widget van invloed is op dashboard-filters:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Een widget maken of bewerken:
    Zie Widgets maken of Widgets bewerken voor meer informatie.
  3. Klik in de Widget Designer op de knop knop Opties Opties en schakel de optie Widget heeft invloed op dashboard-filters uit.
  4. Klik op Toepassen.